Horsens lagde fantastisk fra land med en sejr i Telia Parken over FC København, dog kan tilskuerne forvente en rolig start mod Randers.

Det er et mysterium, hvad Bo Henriksen propper i sine drikkedunke. Endnu en gang leverede Horsens en forrygende indsats med en vilje og gejst, som kun få hold kan matche. Selvom man har måtte sige farvel til Jesse Joronen, Kjartan Finnbogason og Simon Okosun, så viste Bo Henriksens tropper, at det ikke bare sådan kan viftes rundt med.

Dog var spillet fremadrettet ikke meget at skrive hjem om mod FC København. Det var sjældent man kom frem til chancer, og især i første halvleg var det meget primitivt til tider. Forsvaret var som altid solidt, og københavnerne var stort set kun farlige på omstillinger og dødbolde.

Randers havde stor ære i nederlaget til Brøndby, hvor holdet misbrugte mange chancer. Brøndbys høje pres var guf for Randers´ farlige omstillinger, der gang på gang satte Brøndbys forsvarsspillere under pres. Man kan dog ikke forvente tilsvarende chancer mod Horsens, der højst sandsynligt ikke kommer blæsende fra start.

Derfor kan man godt forvente en rolig første halvleg, hvor ingen af holdene har føringen.

Horsens – Randers, X ved pausen
Odds 2,05 hos Bwin
Spilstop søndag d. 22/7 kl. 12:00
Indsats: 100 kroner