Foto: FRANCISCO LEONG
Benfica og FC Porto har for vane at forkæle tilskuerne, når de to ærkerivaler mødes i den portugisiske liga. Aftenens møde i Lissabon bør ikke blive nogen undtagelse.

Begge mandskaber er noteret for 33 point efter de første 14 kampe af sæsonen, og nu mødes holdene på Estadio da Luz i Lissabon med sejr for øje. Med i guldduellen er nemlig også Sporting Lissabon, ligeledes noteret for 33 point, der virker til at være ovenpå igen efter et par uhyre magre sæsoner, hvor de grønne og hvide ikke har været i nærheden af at kunne true Benfica og Porto.

Opgørene mellem Benfica og Porto har de sidste mange år været præget af ekstremt intense og målrige opgør, hvor holdene går offensivt til værks fra første fløjt. Specielt på Benficas hjemmebane, Estadio da Luz, har holdene været exceptionelt hurtigt ude af starthullerne med mål før det ottende minut i hver eneste af de sidste tre opgør.

I Primeira Liga-regi har de sidste to sæsoners møder budt på 16 scoringer i fire kampe, og specielt opgøret for omtrent et år siden, den 13. januar 2013, var en herlig affære, hvor slutresultatet 2-2 allerede stod fast efter 17 minutter.

Selvom Benfica formentlig må klare sig uden kantspilleren Nicolas Gaitan, er det svært at se få mål i kampen, specielt fordi begge hold indledte 2014 med masser af mål. Benfica kørte Gil Vicente over med 5-0 i pokalturneringen, mens FC Porto tog skridtet videre og besejrede Atletico CP med 6-0.

Derfor må der være fin mening i at satse på mindst tre scoringer i kampen til aldeles glimrende odds.

Benfica - FC Porto over 2,5 mål
Odds 2,05 ved Bet365
Spilstop søndag d. 12/1 klokken 17:00
KARAKTER: 2/6
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.