Dortmund har langt fra haft nogen optimal sæson, hvilket også kostede træner Peter Bosz jobbet. Nu er det den mere defensivt indstillede Peter Stöger, som har fået ansvaret for storklubbens mandskab og det kunne tale imod et spil på mange mål i holdets kampe.

Men den knap så offensive tilgang til spillet er dog ikke det samme som, at Dortmund stiller sig ned i kampene, og kigger vi på de to kampe mod Atalanta, var der masser af chancer i dem begge, ligesom man også tidligere på foråret lukkede to mål ind mod FC Köln i en kamp med dårligt forsvarsspil fra Dortmund. I dag handler det om at få et godt udgangspunkt inden returkampen, og derfor må man forvente at se et Dortmund-hold gå ud og tage kontrol på kampen.

Det vil passe Salzburg ganske godt. De er en del af Red Bull-koncernen og kommer derfor med en offensiv tilgang til kampene, hvilket blandt andet kastede to mål af sig i San Sebastian ude mod Real Sociedad. Efter et kriseramt efterår, har man i den grad fundet formen her efter nytår og spiller med markant mere selvtillid - som man kun blev bekræftet af i de to kampe mod Sociedad.

Dertil kommer, at Dortmund stadig er ramt af en del skader til spillere som Andrej Jarmolenko, Sebastian Rode, Erik Durm, Shinji Kagawa, og Raphael Guerreiro, og det skal ikke mindske mulighederne for en Salzburg-scoring, mens det trods alt også virker ret usandsynligt, at Dortmund ikke kommer på tavlen mod de østrigske gæster.

Skal man finde et argument imod spillet vil det primært være, at det er første kamp og det derfor kan blive lidt låst, men ud fra hvordan de to hold har ageret indtil videre i år, virker betalingen fin nok på, at begge scorer på Westfalenstadion.

Dortmund - Salzburg, begge hold scorer
Odds 1,75 hos Bet365
Spilstop torsdag 8/3 klokken 19:00
Indsats 100 kroner