AGF skal en tur til Lyngby, og her kan man forberede sig på en kamp, hvor der ikke falder mange scoringer.

David Nielsen overtog midt i efteråret trænerposten hos AGF, og efterlod derfor Lyngby, der sidenhen er blevet overtaget af Thomas Nørgaard. Det var dog ikke nogen nem start for David Nielsen i AGF, der havde store problemer med forsvaret, og måtte indkassere 18 mål i ni kampe.

Men det ser ud til, at David Nielsen har fået nogenlunde styr på forsvaret, og de har da også kun indkasseret et enkelt mål i holdets to første kampe denne forårssæson. Men justeringerne har kostet i den modsatte ende, hvor man ikke er nær så farlig foran modstanderens mål. Energien er stadigvæk høj hos AGF-spillerne, men der mangler ganske enkel kvalitet på holdet, og derfor har der også kun været samlet ét mål i AGFs to første kampe i 2018.

Selvom Lyngby har været igennem en turbulent periode, så virkede man balanceret i sit udtryk mod Silkeborg sidste weekend, hvor man fik 1-1 med hjem. Holdet var presset i den sidste halvdel af anden halvleg, men holdet var bedst i første halvleg, og gav ikke lette mål væk, som man gjorde mod Brøndby.

Da de to hold mødtes i efteråret var der ikke mange chancer, og havde AGF ikke fået et mærkværdigt rødt kort i pausen af opgøret, så var der nok ikke faldet mål i kampen. Det er to trænere, der kender hinanden meget godt, og derfor bør det blive en taktisk kamp med få målchancer til følge.

Så det bør være en fin betaling på maksimalt to scoringer i kampen.