Det har indtil videre været en glimrende forretning at gå imod Real Madrid i returkampene i Copa del Rey. Zinedine Zidane har ret konsekvent valgt at stille med en masse reserver i disse kampe, og indtil videre har det kun kunne række til uafgjort mod lavere rangerende klubber som Numancia og Fuenlabrada.

Det har dog ikke haft den vilde betydning, i og med Real Madrid havde vundet første kamp på udebane, og nu kunne det godt ligne alle gode gange tre for den spanske storklub. For man vandt nemlig igen den første kamp på udebane, og selv om det denne gang kun blev en smal sejr i Leganes, hviler Zinedine Zidane igen de største profiler.

Hverken Gareth Bale eller Cristiano Ronaldo er således med i truppen til dagens kamp, og andre af de normale startere forventes at starte på bænken og kun komme i spil, hvis Real Madrid mod forventning skulle komme i problemer i denne kamp. Sagen er nemlig den, at man allerede lørdag skal ud i en meget vigtig kamp i La Liga mod Valencia, og den kamp har noget større prioritet end pokalkampen mod Leganes.

Af samme grund skal man slet ikke afvise, at gæsterne kan tage hjem med et hæderligt resultat fra denne kamp. De var ganske godt med i den første kamp og måtte først overgive sig til allersidst, og selv om forsvaret har givet mere væk i de sidste par kampe end vi ellers har set i sæsonen, er det normalt et ret svært hold at score imod. Derfor giver det heller ikke meget mening, at Real Madrid er så store favoritter.

Hvis de endelig vinder kampen, bliver det formentlig ikke særlig stort - dels på grund af de offensive spillere, man ikke har med, og dels fordi man ingen grund har til at spille sig ud i dag. Et spil på Leganes med tre mål forud testes derfor.

Real Madrid - Leganes 0-3, 2
Odds 1,57 hos Bet365 (asian +2,5)
Spilstop onsdag 24/1 klokken 21:30
Indsats 300 kroner