Foto: Frank Cilius

Vi er taget et smut forbi Metalligaen, hvor der foreslås noget så sjældent som en double i disse spalter. Men der virker til at være værdi i spil på to favoritter i dagens runde.

Først skal vi en smut til Gentofte, hvor værterne efter en fornem start på sæsonen er gået helt i stå. I de seneste 18 kampe, der ikke har været imod bundproppen har Herlev, har Gentofte hentet sølle to point, og det er ikke blevet bedre, selv om stjernen Cody Cunyk er blevet klar igen.

Sønderjyske tabte senest meget overraskende til Aalborg, men bør rejse sig i aften - man er så småt ved at forstærke sig til slutspillet, og i kampen for at nå førstepladsen i grundspillet, er der ikke råd til at dumme sig. Videre til Rungsted, hvor det sjællandske mandskab ellers har haft det svært i rollen som favoritter.

Derfor er det normalt et totalt no-go at spille holdet til lave odds, men det her bliver undtagelsen. Herlev mistede i går sin store profil Victor Backman til svensk hockey, hvilket er et meget stort tab, og tidligere mistede man også Conny Strömberg og Alexander Sundström. Godt nok har Herlev leveret et par overraskelser, men uden Backman bør de ikke have de store chancer for point i Saxo Bank Arena.

Gentofte - Sønderjyske 2
Rungsted - Herlev 1

Odds 2,40 hos PartyBets
Spilstop fredag 22/1 klokken 19:00
Indsats 200 kroner

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.