Foto: JEAN-PAUL PELISSIER

Der bør være lagt op til mål, når Paris SG tager imod Chelsea i aftenens opgør i Champions League. For nok har PSG været defensivt stærke i de to opgør mod Real Madrid, men det har også været to kampe, hvor uafgjort har været et fint resultat for holdet.

I aften må man næsten formode, at man kommer til at spille med større risiko i og med, at man dels skal have et godt udgangspunkt inden returkampen og dels at Chelsea er voldsomt svækkede defensivt. Anfører John Terry og Kurt Zouma er nemlig begge ude med skader, og de har ellers været det foretrukne centrale forsvar på det seneste, så det er alvorligt tab at skulle spille med formsvage Gary Cahill og en relativt uprøvet kraft ved siden af ham.

Oveni er Nemanja Matic så ude med karantæne, hvilket ikke gør Chelseas defensive problemer mindre. Det ved Laurent Blanc selvfølgelig godt, og derfor må man formode, at PSG spiller med relativt stor risiko i dag og vil presse Chelsea usammenspillede bagkæde, selv om det vil være smertefuldt at få et mål imod. Hvor Chelsea har store problemer defensivt, så ser det straks bedre ud offensivt.

Man sprudlede for alvor imod Newcastle med fem scoringer, og kan komme med alle profilerne - og så er det langt fra umuligt, at man få scoret på værterne. Prisen taget i betragtning, er det svært ikke at prøve et mindre spil på, at begge hold kommer på tavlen i aften.

Paris SG - Chelsea, begge hold scorer
Odds 2,20 hos Betsafe
Spilstop tirsdag 16/2 klokken 20:45
Indsats 100 kroner

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.