Hverken Silkeborg eller Sønderjyske er inde i nogen god resultatmæssig periode for tiden, men det er nu ikke fordi, at spillet er så dårligt igen. I den sidste hjemmekamp spillede Silkeborg det måske bedste spil i denne sæson mod FC Nordsjælland, men måtte så se sejren forsvinde på otte katastrofale minutter.

Senest i Brøndby spillede man også godt, indtil man klappede sammen efter det røde kort til Sammy Skytte, og hjemme på kunstgræsset på JYSK Park vil det overraske, hvis man ikke kommer til denne kamp med et offensivt udtryk. Modsat er Sammy Skytte ude med karantæne, og han vil være savnet på den centrale midtbane, hvor han kommer i vejen for meget med sin gode fysik og ditto fart. Indtil videre er tre af de første fem kampe på JYSK Park været med mindst tre scoringer, og generelt set har det været chancerige kampe, man har spillet hjemme på kunstgræsset.

Sønderjyske har ikke holdt modstanderen fra at score i otte kampe på stribe, og her ligger en stor del af forklaringen på holdets manglende resultater. Der var lidt overraskende kun et enkelt mål i den seneste kamp mod FC Midtjylland, men her var der også chancer til mere, hvor blandt andet Anders Egholm ramte stolpen på et spektakulært saksespark.

Det taler imod dette spil, at Sønderjyske har den stærke forsvarer Marc Pedersen klar igen, ligesom Kees Luijckx også er med i truppen igen, men det ændrer ikke på, at Sønderjyske stadig giver relativt mange chancer væk i hver kamp. På et underlag, hvor man kan spille bolden hurtigt rundt mellem to hold, som begge har set noget bedre ud offensivt end defensivt i denne sæson, lugter det af mindst tre mål.

Silkeborg - Sønderjyske over 2,5 mål
Odds 1,76 hos Unibet
Spilstop lørdag 21/10 klokken 15:30
Indsats 100 kroner