Foto: Adam Holt

Opgøret mellem Norwich og Brighton har ikke den store betydning, og blandt andet derfor kunne det godt ligne en kamp med mange mål.

For Norwich var sæsonens store mål at rykke op i Premier League, men sløje resultater kostede til sidst manager Alex Neal jobbet. I stedet trådte assistenten Alan Irvine til, og i et sidste desperat forsøg på at nå op i playoff-feltet har han dikteret en meget offensiv spillestil. Det har givet mindeværdige kampe som 7-1 over Reading, og i de syv kampe med ham som chef, har Norwich snittet imponerende 3,85 mål i snit per kamp.

Nu hvor man så intet har at spille for, ville det overraske ekstremt meget, hvis ikke man fortsætter den offensive spillestil, selv om det er rækkens førerhold, der kommer forbi. Brighton rykkede op i Premier League i lørdags, og det er blevet fejret med en haglbyge af forfriskninger. Meldingerne fra klubben går på, at man vil spille efter førstepladsen, men det bør ikke kunne undgå at give en mere afslappet tilgang til kampen, at man er i hus med oprykningen.

Kigger vi på nyhederne fra de to lejre, taler de også for mange mål. Norwich har nemlig fået Wes Hoolahan klar igen, og den målfarlige kantspiller giver en ekstra offensiv dimension. Til gengæld er man stadig uden forsvareren Timm Klose, hvilket er en klar defensiv svækkelse.

Brighton må selv undvære en stærk forsvarer i Shane Duffy, hvor det eneste minus for dette spil er, at angriberen Sam Baldock ikke når at blive klar til denne kamp. Vi har fat i et opgør uden den store betydning, hvor i hvert fald hjemmeholdet har vist klart bedre offensive end defensive takter under ny manager, og hvor begge hold mangler en vigtig forsvarer. Det bør alt andet lige åbne op for en målrig kamp, og derfor spiller vi på mindst tre scoringer.

Norwich - Brighton over 2,5 mål
Odds 1,70 hos JetBull
Spilstop fredag 21/4 klokken 20:45
Indsats 200 kroner

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.