Foto: WOJCIECH PACEWICZ

For både Sverige og Polen tæller kun sejren i dag, og det bør alt andet lige give en åben kamp med masser af chancer og mål. For værtslandet Polen har nemlig ryggen mod muren efter nederlaget til Slovakiet. I og med kun gruppevinderen og den bedste toer går videre, skal de vinde de to sidste kampe for at kunne blande sig i det spil, og den første er dem er altså den i aften.

I den første kamp skabte Polen egentlig ganske pænt med chancer mod slovakkerne, og burde have scoret mere end én gang, mens man modsat viste dårligt forsvarsspil, hvor ikke mindst målmand Jakub Wrąbel slap skidt fra åbningskampen.

Nu er Polen pisket frem mod den formodet letteste af de to sidste hold, så mon ikke polakkerne vil komme blæsende til denne kamp. Det svenske hold startede med en nulløsning mod England, men det var på ingen måde en chancefattig kamp. Det var faktisk et mindre mirakel, at der ikke faldt scoringer i denne kamp, for undervejs var der to skud på stængerne og et brændt straffespark samt flere andre store tilbud.

Uafgjort i denne kamp vil gøre, at Sverige maksimalt kan nå fem point, hvilket med stor sikkerhed ikke er nok til at sende dem videre, og derfor må man også gå ud fra, at de også vil jagte de tre point hårdt i denne kamp. Og kan man skabe så store chancer igen, som man gjorde mod England, bør det også udmønte sig i scoringer i denne kamp. Vi har altså fat i en kamp, hvor begge hold skal gå efter at vinde, og hvor begge hold var med i åbne og chancerige kampe i den første kamp ved slutrunden. Det bør alt andet lige rime på mindst tre scoringer.

Polen U21 - Sverige U21 over 2,5 mål
Odds 2,00 hos Bet365
Spilstop mandag 19/6 klokken 20:45
Indsats 200 kroner

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.