Der er meget på spil for England og Kroatien i aften, og hvis der falder en scoring, så kan det meget vel blive på en særlig måde.

England er på den anden ende, nu hvor man står i en VM-semifinale, hvilket jo også er imponerende nok. Holdet har spillet fin fodbold til tider, og havde for en gangs skyld marginalerne med sig, da man i 1/8-finalen slog Colombia via en straffesparkskonkurrence.

England har været det bedste mandskab til én ting ved denne slutrunde, og det er standardsituationer. I en VM-slutrunde, hvor der er blevet scoret 41 mål ud af 134, har England stået for fem af dem. Blandt andet scorede man senest mod Sverige efter et hjørnespark, da man vandt 2-0. Men hvad vigtigere er, som er vigtigt for dette spil, er at man har scoret fem af sine 11 mål på hovedstød.

Og nu skal man op imod et kroatisk forsvar, der har set sårbare ud på standardsituationer. Rusland og Danmark scorede begge efter standardsituationer, og generelt blev der skabt mange gode mulighed mod Kroatien, når der var disse standardsituationer.

Kroatien har også været farlige ved sine standardsituationer, men har ikke været lige så gode til at score med hovedet, men fik alligevel scoret med et hovedstød mod Rusland, hvor man også scorede via en standardsituation.

Det kan blive en låst kamp, og derfor bliver hjørnespark og frispark vigtige, hvis man skal komme på måltavlen, og da begge mandskaver har nogle gode våben i denne fase af spille, så kan det meget vel ske, at vi får et mål via et hovedstød i aften.

Kroatien – England, Der scores på hovedstød
Odds 2,10 hos Danske Spil
Spilstop onsdag d. 11/7 kl. 20:00
Indsats: 200 kroner