Foto: JOSE JORDAN

Lionel Messi er så småt ved at finde storformen igen, og derfor virker det fornuftigt at stikke ud på, at han får scoret i aften mod Celta. Han skulle lige i gang igen efter at have været ude i to måneder med en skade tidligere på sæsonen, og i hvert fald hjemme på Camp Nou scorer han ret så ofte.

Således har han scoret i syv ud af ni hjemmekampe i Primera Division i denne sæson, og piller vi Las Palmas-kampen ud af ligningen (her blev han skadet efter små 10 minutter), skal vi altså tilbage til august måned for at finde den sidste Barcelona-hjemmekamp i ligaen uden en Messi-scoring.

Efter Neymars brændte straffespark i pokalen mod Valencia burde det være ganske sikkert, at Lionel Messi tager sig af dem i dag, hvis altså Barcelona får et straffespark, ligesom han også tager de fleste frispark uden for feltet og endda har vist ganske fin skarphed på dem på det seneste. Oveni må man forvente, at Barcelona kommer til at score en del gange i kampen.

Pudsigt nok har Celta hevet hele fire karantæner til dette opgør, ligesom yderligere et par stamspillere er ude med skader, så selv om Celta overraskende nok vandt det omvendte opgør, ligner det en meget klar hjemmesejr. I det lys skal odds på bare en enkelt scoring af Lionel Messi være ganske fint.

Barcelona - Celta, Lionel Messi scorer
Odds 1,43 hos Unibet
Spilstop søndag 14/2 klokken 20:30
Indsats 100 kroner

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.