Real Madrid fik et fremragende resultat i München, og derfor giver det mening at kigge i Bayern Münchens retning denne aften.

Det første opgør mellem de to duellanter endte med en snæver 2-1 sejr til Real Madrid, der udnyttede, de var en mand i overtal i små 30 minutter. Dog fik Madrid scoret før Javi Martinez fik sit røde kort i kampen.

Første halvleg var i Bayerns favør, og burde have ført med mere end det ene mål, blandt andet fordi Arturo Vidal sparkede sit straffespark over mål, da der manglede få minutter af første halvleg. Så det vil overraske, hvis Bayern München overlader initiativet til værterne, der ikke behøver at vinde opgøret, og kan tillade sig at tabe med 0-1.

Tyskerne forventes at have den polske stjerneangriber Robert Lewandowski tilbage i startopstillingen, efter han missede det første opgør med en skade. Dog kan man være uden Mats Hummels og Jerome Boateng i centerforsvaret, hvilket ikke er gode nyheder for tyskerne, da man naturligvis er uden Javi Martinez, der er ude med karantæne efter sit røde kort i den første kamp.

Dog er Real Madrid uden Gareth Bale, og han kommer til at blive savnet i aften, da det er en kamp, hvor det må forventes at hjemmeholdet for en del omstillinger. Og her vil Gareth Bales hurtighed være savnet, da han er én af de hurtigste på holdet. Dog er Real Madrid uden Pepe og Raphael Varane i centerforsvaret, hvilket betyder at det er den unge og forholdsvis urutineret Nacho, der spiller ved siden af Sergio Ramos.

Real Madrid er et rigtig stærkt mandskab, men eftersom holdet ikke behøver at vinde kampen i aften, og de lever fint med uafjort, så bør der være fin værdi på at Bayern München ikke taber opgøret på Bernabeu.