VM er blot en dag væk, og derfor er det daglige spilforslag i går og i dag erstattet med et langtidsspil til slutrunden.

I går handlede det om Argentina, mens det i dag handler om et af de mindst profilerede lande ved slutrunden i form af Panama. Meget overraskende formåede de at komme med til VM - først og fremmest fordi, at USA på forunderlig vis gik fuldstændig ned i den kvalifikation. Kigger vi nærmere på Panamas resultater, er der dog ikke meget, der giver grobund for optimisme ved VM.

De scorede blot ni mål i 10 kampe i den afgørende kvalfikationsgruppe, og endnu mere opsigtsvækkende var det, at kun ét af dem er faldet på udebane. Det er måske ikke så overraskende endda, for Panama spiller meget fysisk og med stor gejst, men de har ikke ret meget at byde ind med offensivt.

Holdets to mest scorende spillere Blaz Perez og Luis Tejada er begge rundet 36 år, og i de fire testkampe mod europæisk modstand har man da også skabt nærmest ingenting og heller ikke scoret i nogle af de fire kampe. Det er dårligt nyt før VM, for Panama har Belgien og England i de to første kampe, og som Panama har spillet både i kvalifikationen og i testkampene, er det svært at se dem score i de to kampe.

Tilbage står så kampen mod Tunesien. Det kan sagtens være, at både Panama og Tunesien er ude af VM inden den kamp og det kan få kampen til at åbne op, men modsat er det stadig stort for et land som Tunesien at vinde en kamp ved en VM-slutrunde, så de kommer næppe til at tage let på kampen selv i det tilfælde.

Ved VM for fire år siden, var Honduras med som det sidste nordamerikanske hold, og oveni havde de en fysisk spillestil, der minder meget om Panamas. De tog fra VM uden at score og det endda i en nemmere pulje, og derfor virker det som et meget fint spil at gå efter, at Panama maksimalt scorer én gang ved VM.

Panama under 1,5 mål ved VM
Odds 2,05 hos CashPoint
Spilstop mandag 18/6 klokken 17:00
Indsats 300 kroner