Oprykkerne fra Brighton har fået en flot start, men det har mest været hjemme på Amex Stadium, at man har leveret varen. På udebane har man ikke produceret det vilde og da også kun scoret én gang i de første fire kampe på fremmed græs, og derfor virker det som et fint odds på, at de heller ikke får scoret i aften mod West Ham.

Kigger vi på de første fire udekampe, har de kun haft syv skud inden for rammen, og det inkluderer endda kampe i Leicester, Bournemouth og Watford - sidstnævnte kamp var man endda i overtal i over en time uden at kunne omsætte det til ret mange chancer. Her gælder det så et West Ham-hold, som startede sæsonen forfærdeligt ud defensivt, men som efter Winston Reids tilbagekomst og en mere defensiv tilgang til kampene, i den grad har fået lukket af for modstanderne.

Tager vi de fire kampe mod hold uden for top seks i betragtning, har West Ham kun lukket mål ind senest ude mod Burnley, og det var endda i en kamp, hvor man blev ramt af et tidligt rødt kort. Hvor West Ham tidligere på sæsonen lignede et hold, der var ekstremt skrøbeligt defensivt, er billedet et helt andet nu, og mod et af rækkens mest ufarlige udehold, er det svært at se dem lukke mål ind.

Da man mødte en anden oprykker i form af Huddersfield, gav man stort set ikke en chance væk hjemme på London Stadium, og et lignende billede kan man snildt forestille sig i dag, hvor Brighton formentlig kommer til denne kamp med deres klassiske dyder med masser af fysik, en god organisation og så et håb om at udnytte en fejl fra modstanderen eller en dødbold. I øvrigt har Andy Carroll karantæne for værterne, uden det har den vilde betydning for dette væddemål.

Det gør West Ham mere sårbar på de defensive dødbolde, men modsat også mindre sandsynligt, at værterne får scoret, og længere tid uden mål i denne kamp, jo mindre vil Brighton satse på selv at score med risiko for at miste et point. Flot odds på, at gæsterne scorer ikke.

West Ham - Brighton, Brighton scorer ikke
Odds 2,20 hos Bet365
Spilstop fredag 20/10 klokken 21:00
Indsats 200 kroner