Foto: PATRIK STOLLARZ

Union Berlin har været den positive overraskelse i 2. Bundesliga, hvor man med en sejr i aften kan gå på førstepladsen i rækken. De er særdeles stærke hjemme, og bør være et godt spil i denne kamp mod Nürnberg.

For Union Berlin med danskerne Jakob Busk og Kristian Pedersen som sikre kort i startopstillingen, har gjort det fantastisk. Placeringen i toppen er dog fuldt fortjent, for man spiller god fodbold og specielt efter nytår har det fungeret perfekt med blot ét pointtab i de første syv kampe.

Her får man endda stærke Roberto Puncec med igen efter karantæne, hvilket styrker defensiven, ligesom Kristian Pedersen også forventes tilbage, så man kun mangler målmand Jakob Busk fra at være i stærkeste opstilling.

De møder et Nürnberg-hold, der til gengæld har haft en skuffende sæson. Det kostede træner Alois Schwartz jobbet før den seneste kamp mod Bielefeld, hvilket virkede en kende drastisk taget i betragtning af, at skadeslisten er meget lang og hvor specielt defensiven er ramt med skade til førstekeeper Thorsten Kirschbaum og forsvareren Laszlo Sepsi, som normalt er sikre folk i startopstilling.

Dertil kommer et vintersalg af den suveræne topscorer Guido Burgstaller, som man ikke har formået at erstatte, og det er nærmere dér, man skal finde forklaringen på de dårlige resultater i foråret.

Efter fyringen har U19-træner Michael Köllner overtaget tjansen og han kom fra land med en smal sejr over bundholdet Bielefeld, men det var mere et udtryk for dårlig modstand og lidt held, at man vandt den kamp, end det var tegn på tydelig fremgang i det spillemæssige. Union Berlin har vundet 16 af de seneste 20 kampe på Der Alte Försterei, og bør kunne udbytte den serie i aften til et hæderligt odds.

Union Berlin - Nürnberg 1
Odds 1,70 hos Unibet
Spilstop mandag 20/3 klokken 20:15
Indsats 200 kroner

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.