Belgien er blandt outsiderne til at vinde VM, og de har indtil videre imponeret i testkampene.

Nu er vi fremme ved det sidste opgør inden afrejse til Rusland, og tendensen i disse sidste testopgør inden VM-afrejse har været tydelig - det bliver med relativt lavt tempo fra begge sider og med stor fokus på at undgå skader.

Denne kamp bliver næppe nogen undtagelse. Costa Rica spillede sig frem til nærmest ingenting i nederlaget mod England, og med tanke på Belgiens defensive styrke virker det heller ikke videre sandsynligt, at de får scoret hér.

I årets første tre belgiske testkampe har de givet meget lidt væk, og bliver kampen i lavt tempo som forventet, bliver det også meget svært for Costa Rica at komme frem til noget, for på dødbolde vil de få meget svært ved at få scoret og i åbent spil skal de spille med højt tempo for at få Belgien ud af organisationen.

Spørgsmålet er så, hvad Belgien vil med kampen. Vi så, at både Frankrig og Tyskland havde mere fokus på at få kampen overstået end på at give tilskuerne en fest inden afrejsen, og mon ikke det også bliver tilfældet i denne kamp.

Mange udskiftninger i anden halvleg kommer også til at bryde rytmen efter pausen, men modsat virker Belgien stadig til at have så meget kvalitet, at de bør vinde kampen. Af samme grund skal Belgien-sejr og "under 3,5 mål" - svarende til et spil på 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-0 til at være en ganske god investering.