Mandagens Premier League-kamp mellem Arsenal og West Bromwich kan meget vel gå hen og blive ret ensidig.

Tony Pulis, der er manager for West Bromwich, har det meget svært, når hans mandskaber skal på besøg hos Arsenal og Arsene Wenger. Skotten har aldrig prøvet at vinde over Arsenal på udebane, og han har heller aldrig fået point på dette stadion.

Den spillestil, der bliver praktiseret af Tony Pulis´ mandskaber, er ikke altid lige god, hvis man ikke har 25 - 30.000 tilskuere på lægterne, der kan bære holdet frem. Duellerne kommer lidt hårdere fra modstanderne, og man har også bedre tid på bolden, fordi Tony Pulis ikke står højt på banen.

Derfor har Arsenal det også meget let imod West Bromwich på Emirates, hvor man har vundet de seneste tre kampe uden de store problemer.

Som man også så for få uger siden, da Bournemouth var forbi, så gør Arsenal det godt mod de mindre hold, fordi man kan spille rundt om de lidt tungere spillere fra modstanderholdet. Og med Alexis Sanchez på vej tilbage i startopstillingen, så ligner det et Arsenal-mandskab på vej mod topformen.

I sidste weekend viste Arsenal, at man også kan spille en god defensiv kamp med koncentration og power fra forsvarets side, da man fortjent fik et point på Stamford Bridge, og derfor bør de også have gode muligheder for at holde buret rent igen i aften.

Derfor spilles der på, at det går, som det gik i seks af de ni opgør, der har været med et Tony Pulis-ledet mandskab på Emirates, og det er, at Arsenal vinder og holdet målet rent.

Hjemmeholdet vinder og holder målet rent
Odds 2,10 hos Danske Spil
Spilstop mandag d. 25/9 kl. 21:00
Indsats: 200 kroner