Manchester United - Tottenham
Interessant gensyn for José Mourinho med Old Trafford, og det bør blive en kamp med mål til begge mandskaber. Tottenham har de i første tre kampe under portugiseren set klart bedre ud offensivt, hvor ikke mindst Dele Alli har hævet sit niveau. Defensivt har man dog langt fra imponeret med seks mål imod i tre kampe mod relativt svag modstand, og Manchester United har for deres del i de seneste kampe også imponeret noget mere offensivt end defensivt. Selv om oddset ikke er alverden, virker spillet fint i forhold til chancen for, at det rammer.

Begge hold scorer i kampen
England - Premier League, klokken 20:30
Oddset 1,61 er fundet hos Bet365

Wolverhampton - West Ham
Wolverhampton har gang i en flot stime af ubesejrede kampe, men man har stadig svært med rollen som store favoritter, hvor man selv skal skabe spillet. Det så man senest mod Sheffield United, hvor man først til sidst kunne sætte det forventede tryk og helt fortjent måtte nøjes med uafgjort. West Ham fik brudt en serie af dårlige resultater med choksejren mod Chelsea. Spørgsmålet er så, om reservekeeper David Martin kan stå en lige så god kamp denne gang, men det er stadig svært at se, at værterne uden Willy Boly skal være så store favoritter.

West Ham får point i kampen
England - Premier League, klokken 20:30
Oddset 2,12 er fundet hos Unibet (asian +0,5)

Liverpool - Everton
Liverpool har leveret fantastiske resultater, men på det seneste har det knebet mere med spillet. Syv af holdets seneste otte sejre i Premier League har været på præcis ét mål, og denne kan nemt blive den næste i rækken. Dels er der tale om lokalopgør, så selv om Everton er dårligt kørende, skal de nok være der på dagen. Liverpool har målmand Alisson i karantæne, hvilket også taler imod holdet og så har Evertons tre seneste nederlag på udebane alle været med ét mål. Endelig er de to seneste opgør på Anfield mellem de to endt med smal Liverpool-sejr.

Liverpool vinder med præcis ét mål
England - Premier League , klokken 21:15
Oddset 3,70 er fundet hos Unibet