Dynamo Dresden - Wehen Wiesbaden
Denne kamp er sat højtscorende, og det giver ikke meget mening. Efter en frygtelig sæsonstart, har Wehen nemlig lagt stilen om til en knap så offensiv en af slagsen og det har givet pote med point fem kampe i træk - alle fem kampe i øvrigt under denne mållinje. De har Stefan Aigner i karantæne, men det er ikke nogen ulempe for dette spil. Dynamo Dresden er i krise efter fem nederlag i træk, hvor specielt offensiven ikke har leveret med blot én scoring i den periode. Fem af deres seks hjemmekampe er gået under denne mållinje, så spil på få mål.

Under 3,5 mål i kampen
Tyskland - 2. Bundesliga, klokken 18:30
Oddset 1,51 er fundet hos NordicBet

Real Sociedad - Leganes
Det er svært at se, at Sociedad skal være så store favoritter i denne kamp. De har tabt to af de tre seneste hjemmekampe mod hold som Levante og Getafe og holdets bedste spiller Martin Ødegaard er fortsat udenfor med en skade. Leganes ligger godt nok sidst, men de har ikke spillet som et bundhold, men bare ikke haft marginalerne med sig. De har endelig fået ny træner på plads i Javier Aguirre, og han er kendt som en dygtig defensiv træner - det passer perfekt til forholdene, da der skulle blive regn og blæst i San Sebastian ved kampstart.

Leganes får point i kampen
Spanien - Primera Division, klokken 21:00
Oddset 2,28 er fundet hos Unibet (asian +0,5)

Norwich - Watford
Svært at forstå oddset på få mål i denne kamp. Norwich er begyndt at spille mere defensivt og har modsat produceret markant mindre offensivt end man gjorde i starten af sæsonen. Her gælder det et Watford-hold, som har stor fokus på defensiven under Quique Sanchez Flores og har spillet fire ud af fem kampe under denne mållinje siden nedsablingen på Etihad. Man kan argumentere imod spillet ved at sige, at begge hold bør gå efter at vinde her, men modsat vil det også gøre meget ondt at tabe kampen. Derfor er oddset klart for højt på få mål.

Under 2,5 mål i kampen
England - Premier League, klokken 21:00
Oddset 2,32 er fundet hos Unibet