VENDSYSSEL FF - FC MIDTJYLLAND
Der kan være en fare for, at banen i Hjørring er svær at spille på, men uanset hvad ligner det et godt spil på mange mål i denne kamp. FCM har været meget offensive under Kenneth Andersen og der har da også været mindst tre scoringer i samtlige otte kampe med ham som cheftræner. Rasmus Nicolaisen er i karantæne, men det bør ikke have den store betydning for dette væddemål. Vendsyssel har spillet åbne kampe mod storholdene i rækken, og de første fire kampe mod enten FCK, FCM eller Brøndby er da også endt med mange mål. Så spil over 2,5 mål.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - Superligaen, klokken 19:00
Oddset 1,70 er fundet hos Unibet

ALAVES - LEVANTE
Det er en pæn betaling på få mål i denne kamp. Alaves lever på en stærk defensiv organisation, men har offensivt set meget svage ud på det seneste, hvor man ikke har scoret i tre kampe på stribe. Levante har normalt en meget offensiv spillestil, men i sidste runde mod Getafe spillede man med noget mindre risiko end tidligere set - måske fordi nedrykningsstregen er ved at komme tæt på. Det er interessant i og med, at Getafe og Alaves ligger tæt op ad hinanden rent spillestilsmæssigt, og derfor ligner det her en kamp uden ret mange scoringer.

Under 2,5 mål i kampen
Spanien - La Liga, klokken 21:00
Oddset 1,90 er fundet hos Bet365

WOLVERHAMPTON - NEWCASTLE
Wolverhampton har været rigtigt godt spillende i de seneste kampe, hvor holdets offensiv for alvor har leveret med 10 scoringer i tre kampe. Diogo Jota forventes at blive klar, og gør han det, kan Wolverhampton stille i stærkeste opstilling. De kommer op imod et Newcastle-hold, som gerne spiller defensivt på fremmed græs, men som alligevel ofte truer den anden vej - og med Salomon Rondon har en farlig herre i front. I de sidste syv udekampe er de kun gået målløse fra banen imod Liverpool og Tottenham, så begge hold bør score hér.

Begge hold scorer i kampen
England - Premier League, klokken 21:00
Oddset 2,15 er fundet hos Betfair Sportsbook