HOFFENHEIM - PADERBORN
Efter en svingende start på sæsonen har Hoffenheim fundet formen med tre sejre på stribe, og der bør være gode muligheder for at gøre det til alle gode gange fire. Værterne skulle komme i hvad der svarer til stærkeste opstilling og møder her oprykkerne Paderborn. De har charmeret med en offensiv spillestil, men den koster også defensivt, og de har da også lukket flest mål ind af alle i rækken. Dertil kommer, at man på ingen måde har været skræmmende på udebane, hvor det indtil videre er blevet til ét point i fire kampe. Prøv derfor 1-tallet.

Hoffenheim vinder kampen
Tyskland - 1. Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 1,53 er fundet hos Bethard

DIJON - PARIS SG
Bund mod top i Frankrig, hvor der bør være et fint spil på favoritten. Paris SG er ved at finde formen igen efter en skadesplaget og lidt svingende start på sæsonen, hvor specielt Kylian Mbappé har været med til at løfte holdet. I de seneste 12 kampe er hele 10 af dem endt med en PSG-sejr uden scoring fra modstanderen, og det er svært at se, hvordan Dijon skal bryde den trend. De ligger sidst med sølle fem scorede mål - faktisk har de blot scoret i tre af sæsonens 11 kampe, og mod PSG har man tabt de sidste tre kampe med samlet 0-16 i målscore.

Paris Saint-Germain vinder med rent mål
Frankrig - Ligue 1, klokken 20:45
Oddset 2,05 er fundet hos Danske Spil

HVIDOVRE - KOLDING IF
Kolding har været den store overraskelse i den næstbedste række, men de virker så småt til at være løbet tør for energi. I hvert fald på udebane, hvor man har tabt fire af de fem seneste kampe, og her har de oven i Simon Smidt i karantæne. Hvidovre er stærke hjemme, hvor man er uden nederlag i seks kampe på stribe, og formen er med klar pil opad, og selv om man senest manglede Mikkel Nøhr, hentede man alligevel en flot sejr over Fremad Amager. Hvidovre bør være det bedste hold af de to og oven i en pæn fordel af hjemmebane hér.

Hvidovre vinder kampen
Danmark - NordicBet Liga, klokken 18:30
Oddset 2,35 er fundet hos Danske Spil