FC Fredericia - HB Køge
Fredericia ligger i toppen af rækken, men det har ikke været på defensivt spil. Man snitter således næsten fire mål per kamp, og hele 12 af sæsonens 13 kampe er endt med mindst tre scoringer. Her gælder det et HB Køge-hold, som normalt også er ret offensive. Det er en smule bekymrende, at de har Liam Jordan i karantæne og i et par kampe mod de bedre hold har forsøgt sig med en defensiv opstilling, men Fredericia spiller stadig så tilpas åbent, at det stadig bør blive en meget åben fodboldkamp. Derfor virker betalingen godkendt på mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - NordicBet LIGA, klokken 19:30
Oddset 1,63 er fundet hos Bet365

Getafe - Basel
Topopgør i gruppen med en for stor favorit. Getafe er godt nok kommet fra land i gruppen med to sejre, men mere overbevisende har de heller ikke været, og de kommer formentlig også til at spare en spiller eller to i denne kamp. Getafe lever oveni meget fint med uafgjort, og Basel har for deres del vist fine takter i de to første kampe. Først slog de Krasnodar klart, inden det blev uafgjort i Tyrkiet mod Trabzonspor. Værterne er uden David Timor på grund af karantæne, mens Basel kan stille samme hold som i de første kampe i gruppen. Fin værdi på X2.

Basel får point i kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365 (asian +0,5)

PSV - LASK Linz
PSV er kommet godt fra land i Europa League, men i hjemmekampen mod Sporting var de en smule heldige, og her kommer en modstander, man bestemt ikke skal undervurdere. LASK Linz er næstbedste hold i Østrig efter Salzburg, og de sendte blandt andet Basel ud i vejen til dette gruppespil. De vandt planmæssigt over Rosenborg og var ret uheldige med nederlaget i Lissabon til Sporting, hvor man var det bedste hold i store perioder af kampen. Af samme grund er det svært at se, at PSV skal være så store favoritter i denne kamp.

LASK Linz får point I kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 2,38 er fundet hos Unibet (asian +0,5)