Werder Bremen - Mainz 05
Det bør være ret oplagt, at der kommer mål i denne kamp. Begge hold er nemlig klart bedre offensivt end defensivt, hvilket understreges af de tørre tal. Hele 13 af 15 kampe for begge hold i denne sæson er endt med mindst tre scoringer, og kun Bayern München har højere målsnit end disse to mandskaber. Werders seneste hjemmekamp mod Paderborn gik dog under denne mållinje, men det var nu ikke fordi, at der manglede store chancer i kampen. Mainz har oveni forsvareren Jerry St. Juste i karantæne, mens Werder Bremen mangler en startende forsvarer.

Over 2,5 mål i kampen
Tyskland 1. Bundesliga, klokken 18:30
Oddset 1,50 er fundet hos Bet365

FC Andorra - Leganes
Storsatsende FC Andorra med blandt andre Gerard Pique i ejerkredsen, skal have gode chancer for en pokaloverraskelse. Hjemme har man endnu ikke tabt i denne sæson, og man ligger da også med i toppen af den tredjebedste række. Modsat kæmper Leganes for at slippe væk fra nedrykningspladserne, og det vil overraske meget, hvis ikke de kommer med mange reserver med tanke på, at de søndag har en meget vigtig kamp mod Espanyol - og så skal forskellen ikke være så stor igen på de to hold. Spil derfor på, at FC Andorra ikke taber i ordinær tid.

FC Andorra taber ikke kampen
Spanien - Copa del Rey, klokken 21:00
Oddset 2,05 er fundet hos Danske Spil

Union Berlin - Hoffenheim
Oprykkerne Union Berlin har set stærke ud de seneste runder. Kigger vi otte kampe tilbage, har man kun tabt til Schalke 04 og Bayern München, og samtlige fire hjemmekampe i denne periode er vundet uden mål imod - og man er også traditionelt meget stærke hjemme på Stadion An der Alten Försterei. Hoffenheim derimod er i dårlig form med blot ét point i de seneste fire kampe. Spillet har ikke været så dårligt, men det har knebet noget med at få omsat det til store chancer og mål. I stærkeste opstilling bør der være fine chancer for Union-sejr.

Union Berlin vinder kampen
Tyskland 1. Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 2,50 er fundet hos Bethard