Liechtenstein - Armenien
De to hold mødes for fjerde gang inden for halvandet år, og det er i hvert fald svært at se, at Armenien skal være så store favoritter. Godt nok viser gæsterne god form med sejr i tre af de seneste fire kampe i gruppen, men holdets med afstand vigtigste spiller Henrikh Mkhitaryan er blevet skadet og ikke med, hvilket er et stort tab for gæsterne. Liechtenstein er i sagens natur ikke noget stort hold, men spillede trods alt uafgjort med Armenien på samme bane for et år siden, og har ikke tabt med mere end to mål hjemme i kvalifikationen endnu.

Liechtenstein taber med maksimalt to mål
EM-kvalifikation, klokken 20:45
Odds 1,45 er fundet hos Danske Spil


Norge - Spanien
Der bør være gode chancer for en underholdende kamp hér. Spanien er selvfølgelig pæne favoritter, men Norge har faktisk vist ganske fine offensive kvaliteter i denne kvalifikation. De har scoret i samtlige seks kampe indtil videre, hvilket blandt andet inkluderer den omvendte kamp i Spanien, og begge opgør mod Sverige. Det spanske mandskab vil formentlig have bolden mest, men de har lukket mål ind i halvdelen af kampene så langt, blandt andet ude mod Rumænien og Færøerne, og derfor virker oddset fornuftigt på, at begge hold scorer.

Begge hold scorer i kampen
EM-kvalifikation, klokken 20:45
Odds 1,95 er fundet hos Unibet


Dalum - Næsby
Lokalopgør i Odense, hvor det godt kunne ligne en udesejr. Næsby fik en forfærdelig start på sæsonen med blot ét point i de første syv kampe, men siden er det gået markant fremad med point i de seneste fire kampe, hvor eneste pointtab har været mod nedrykkerne fra Brabrand og Thisted. Dalum derimod har vist modsat rettet formkurve. De vandt godt nok senest over Vejgaard, men det var også mod en helt formforladt modstander, og det bør passe Næsby fint at kunne spille på omstilling. Trods karantænen til Pelle Weber, bør 2-tallet være fint.

Næsby vinder kampen
Danmark 2. division pulje 2, klokken 14:00
Odds 2,80 er fundet hos Danske Spil

Ændringer i de angivne odds kan forekomme