Ebbsfleet - Torquay
To af rækkens mest målrige hold tørner sammen her, og det ligner da også en underholdende kamp. Ebbsfleet ligger sidst og er det hold i rækken, der har lukket flest mål ind overhovedet, og 10 af holdets 15 kampe i sæsonen er da også endt med mindst tre scoringer. Torquay ligger i den pæne ende af rækken, men ganske som Ebbsfleet har de deres defensive udfordringer. Kun fem hold har lukket flere mål ind end dem, og hovedparten af deres kampe er også endt med mange mål. Af samme grund giver det god mening at gå efter mindst tre mål hér.

Over 2,5 mål i kampen
England - National League, klokken 20:45
Oddset 1,71 er fundet hos Bethard

Aldershot - Dover
Opgør mellem rækkens bedste udehold og et af de dårligste hjemmehold, og det ligner da også en sejr til Dover. De var lidt uheldige med at smide point i weekenden mod Notts County, men har indtil videre vist sig ret effektive på fremmed græs og ligner et hold, der kommer til at spille med om playoff-pladserne. Det gør Aldershot næppe. De ligger i bunden og henter primært deres point mod de øvrige bundhold - vi skal tilbage til midten af august for at finde det seneste point mod et hold fra den bedste halvdel. Her prøves et spil på, at Dover vinder.

Dover vinder kampen
England - National League, klokken 20:45
Oddset 2,15 er fundet hos Bethard

Solihull Moors - Sutton
Det er svært at se, hvorfor Sutton skal være så undertippede i denne kamp. Solihull startede sæsonen fremragende, men er siden gået noget i stå. De sidste 10 kampe har kun budt på otte point, og selv om man gør det fint hjemme, skal Sutton stadig have udmærkede muligheder for at hente point. De har pudsigt nok været bedre ude end hjemme i denne sæson, og selv om det er en smule bekymrende, at Sutton ikke har scoret i tre kampe i træk, taler det i den anden retning, at Sutton fik point i begge sidste sæsons opgør mod Solihull Moors.

Sutton får point i kampen
England National League, klokken 20:45
Oddset 2,37 er fundet hos Bet365