Karlsruher SC - Erzgebirge Aue
Der skal være gode chancer for mange mål i denne kamp. Karlsruhe har været involveret i nogle meget underholdende kampe på det seneste og i hvert fald på eget græs plejer de at spille frisk til. Her gælder det Aue, som har været sæsonens store positive overraskelse. Som sådan er det ikke fordi, at de er noget udpræget offensivt hold, men der har nu været pænt med chancer i deres kampe alligevel, og da de er udmærket på omstillingerne, bør de også kunne komme til en del tilbud i denne kamp. Godkendt odds på mindst tre scoringer i kampen.

Over 2,5 mål i kampen
Tyskland - 2. Bundesliga, klokken 19:00
Oddset 1,80 er fundet hos Betfair Sportsbook

Harrogate Town - Portsmouth
Harrogate fra den femtebedste række skal ud i en af de største kampe i klubbens historie, når Portsmouth i aften kommer på besøg. Harrogate er ikke ret målrige hjemme, hvor blot tre af sæsonens 10 kampe er gået over denne mållinje, og det vil overraske meget, hvis de kommer specielt offensivt ud til denne kamp. Portsmouth er det bedre hold, men hvor de hjemme spiller frisk til, har de været noget mere tilbageholdende på fremmed græs. Her har man kun scoret seks gange i syv kampe, så oddset virker interessant på maksimalt to scoringer.

Under 2,5 mål i kampen
England - FA Cup, klokken 20:45
Oddset 2,15 er fundet hos Betfair Sportsbook

Avellino - Potenza
Potenza har været gode i denne sæson, og holdets tre nederlag har været mod rækkens nummer ét, to og tre, mens man har været gode mod de dårligere hold i rækken. I den kategori finder vi Avellino. Efter en fin start på sæsonen er de gået helt i stå med sølle fem point i de seneste ni kampe og oveni har de været elendige på hjemmebane, hvor fire af sæsonens første syv kampe er tabt. Potenza har oveni rækkens bedste defensiv, så kan de blot få scoret i denne kamp, er de godt på vej mod sejren. Oddset virker til den pæne side på udesejren.

Potenza vinder kampen
Italien - Serie C, Girone C, klokken 20:45
Oddset 2,45 er fundet hos Betfair Sportsbook