AGF - OB
Der bør være gode chancer for mål i denne kamp. AGF har vist overraskende dårligt forsvarsspil i de seneste kampe, og med tanke på, at man her formentlig kommer til at skifte på flere pladser, bliver det næppe mere stabilt af den grund. OB har de offensive esser med til kampen, men er stadig ramt defensivt af skader og opgørene mellem de to mandskaber plejer da også at være ret chancerige. Med de to nuværende trænere på bænken for de to hold, har der været mindst tre mål alle tre gange, og det ligner da også endnu en åben fodboldkamp.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 19:30
Oddset 1,77 er fundet hos Unibet

Skellefteå - Djurgården
Skellefteå er normalt et ganske fint hjemmehold, og foran egne fans har man kun tabt til topholdet Frölunda og lidt uheldigt mod Luleå senest. Derfor bør de også være større favoritter i denne kamp. Djurgården har haft et hårdt program med Champions Hockey League på det seneste, og formpilen peger også nedad med blot én sejr i de seneste fem kampe, og det over bundholdet Leksand. Skellefteå vandt det omvendte møde for små 14 dage siden, og alt andet lige skal de være større favoritter i aftenens opgør. Fin betaling på hjemmesejren.

Skellefteå vinder kampen
Ishockey - Sverige SHL, klokken 19:00
Oddset 2,25 er fundet hos Bet365

Mallorca - Osasuna
Begge hold har i denne sæson leveret de klart bedste præstationer på hjemmebane, og specielt for Mallorca er fordelen på eget græs stor. Det så man i sidste sæson, og det har man også set i denne, hvor samtlige holdets point er kommet på Son Moix - senest med en flot sejr på 1-0 over Real Madrid. Osasuna har endda haft et relativt overkommeligt program på udebane i denne sæson, hvor man kun har mødt Real Madrid af de forventede tophold, og alligevel har man ikke præsteret ret godt på fremmed græs. Derfor prøves 1-tallet hér.

Mallorca vinder kampen
Spanien - Primera Division, klokken 19:00
Oddset 2,70 er fundet hos Bethard