FC Emmen - FC Groningen
Der er ikke så meget tilbage at spille for i Æresdivisionen, men Groningen skal stadig forsvare deres plads i Europa League-playoff og her skal de formentlig bruge tre point for at holde forfølgerne bag sig. Emmen reddede sig overraskende endnu en sæson i den bedste række, hvilket var et stort resultat for den lille klub og spørgsmålet er så, hvordan man reagerer på det. Værterne har en relativt lang skadesliste, og tvivlsomme spillere kommer næppe i aktion i denne ligegyldige kamp, mens Groningen er i stærkeste opstilling. Derfor spilles 2-tallet.

Groningen vinder kampen
Holland - Æresdivisionen, klokken 19:30
Oddset 1,88 er fundet hos Unibet

Leeds United - Derby
Leeds har fordelen efter sejren i den første kamp, og derfor behøver de ikke vinde denne kamp. Sikkert er det, at holdets topscorer Kemar Roofe er ude, og det er et kæmpe slag for værterne, som i forvejen er ret hårdt ramt af skader. Derby skuffede med en indsats under middel i den første kamp, men har ellers været gode på det seneste, og har kun de langtidsskadede folk ude til denne kamp. Leeds har det bedre hold, men uden Kemar Roofe er de noget mere menneskelige, og når de oveni lever fint med uafgjort, virker oddset på X2 i overkanten.

Derby taber ikke kampen
England - Championship playoff, klokken 20:45
Oddset 2,20 er fundet hos Unibet (asian +0,5)

NAC Breda - PEC Zwolle
Breda har været elendige siden nytår med sølle syv point i 16 kampe, og i sidste runde blev nedrykningen så endelig en realitet. Hovedparten af spillerne forventes at stoppe i forbindelse med nedrykningen, og spørgsmålet er derfor hvilket motivation de kommer med til denne kamp. Zwolle siger farvel til succestræner Jaap Stam, og det forventes, at man gerne vil give ham en sejr i afskedsgave, og selv om de har svinget noget i præstationerne på det seneste, har de stadig et klart bedre hold end Breda. Pænt odds på, at Zwolle vinder.

Zwolle vinder kampen
Holland - Æresdivisionen, klokken 19:30
Oddset 2,50 er fundet hos Bwin