Würzburger Kickers - 1860 München
Det virker lettere uforståeligt, at man får så højt et odds på mange mål i denne kamp. Würzburg har været rækkens store kamikazehold med hele ni af 10 kampe over denne mållinje, og et målsnit indtil videre på vanvittige 4,40 mål per kamp. 1860 München har været knap så målige, men de har dog stadig snittet tre mål per kamp med syv ud af 10 kampe i sæsonen over denne mållinje. På udebane er det kun kampen i Chemnitz, der ikke har haft mindst tre mål i sig, og derfor bør det være dagens sikre spil, at vi her får mindst tre mål at se.

Over 2,5 mål i kampen
Tyskland - 3. liga, klokken 21:00
Oddset 1,65 er fundet hos Bet365

Bolton - Blackpool
Efter en meget kaotisk start på sæsonen, hvor man blandt andet måtte stille med U19-holdet i flere af kampene, har Bolton fået hentet en del nye spillere ind, som har fået stoppet blødningen. Det har dog primært været defensivt, man har forbedret sig, og de tre seneste kampe har tilsammen kun indeholdt tre scoringer. Derfor virker oddset her interessant på få mål. Efter en målrig start på sæsonen, har der ikke helt været lige så mange mål i Blackpools kampe. Oven i skulle gæsterne mangle Nathan Delfouneso, så fint odds på maksimalt to mål.

Under 2,5 mål i kampen
England - League One, klokken 21:00
Oddset 2,05 er fundet hos Betfair Sportsbook

VfL Osnabrück - Arminia Bielefeld
Bielefeld er blandt de bedste offensive hold i rækken, og selv om de skal op imod defensivt stærke Osnabrück, bør der være fine chancer for, at kantspilleren Andreas Voglsammer får scoret for gæsterne. Han tager straffespark for Bielefeld og får et endnu større offensivt ansvar i denne kamp, da Bielefelds topscorer Fabian Klos sidder over med karantæne. Han har scoret i halvdelen af kampene i denne sæson og været konstant målfarlig med 13 mål i de to foregående sæsoner, så oddset virker ganske fint på, at han kommer på måltavlen.

Andreas Voglsammer scorer i kampen
Tyskland - 2. Bundesliga, klokken 20:30
Oddset 3,15 er fundet hos NordicBet