Newcastle - Manchester United
Det er meget svært at se, hvordan denne kamp skal ende med mange mål. Newcastle er det hold, der med afstand har skabt færrest chancer i denne sæson, men lukker til gengæld ganske fint af. Samtlige holdets tre kampe hjemme er endt med maksimalt to mål og det bør blive alle gode gange fire. Manchester United har været ret dygtige til at holde modstanderne fra chancer, men offensivt producerer man for lidt, og til denne kamp er man oveni uden Paul Pogba, Jesse Lingard og formentlig også Anthony Martial. Derfor bør få mål være et godt spil.

Under 2,5 mål i kampen
England Premier League, klokken 17:30
Odds 1,72 er fundet hos Bwin


Roskilde - Viborg
Roskilde har vist bedring i de seneste kampe, og var lidt uheldige med at tabe senest. Hjemme har de gjort det fint med point i tre af de første fem kampe, blandt andet over nedrykkerne Vendsyssel, og derfor er det trods alt svært at se, at Viborg skal være så store favoritter. Viborg har ikke været overbevisende på det seneste med blot én sejr i de seneste fire kampe, og den kom på en meget sen scoring mod Fremad Amager. De har ikke for alvor leveret en god kamp på udebane, og på en ujævn bane i Roskilde kan det nemt blive fysisk og jævnbyrdig.

Roskilde får point i kampen
Danmark NordicBet LIGA, klokken 13:45
Odds 2,19 er fundet hos NordicBet (asian +0,5)


Inter - Juventus
Topbrag i Italien, som nemt kan ende uden vinder. Inter har set meget stærke ud defensivt i denne sæson, hvor man kun har lukket sølle to mål ind og står med maksimumpoint. Juventus har også set bedre ud defensivt end offensivt i denne sæson, så dette kan nemt blive en kamp mellem to hold, som har stor respekt for hinanden og hvor det handler om ikke at blotte sig, og dertil kommer, at  begge hold lever ganske fint med uafgjort. For Juventus handler det primært om ikke at tabe, og det samme gælder for Inter. Fin betaling på krydset.

Kampen ender uafgjort
Italien Serie A, klokken 20:45
Odds er fundet hos Bet365

Ændringer i de angivne odds kan forekomme