Silkeborg - Brøndby
Brøndby er uden Josip Radosevic og Kamil Wilczek, men alligevel synes oddset at være en smule for højt på udesejren. Dels har Brøndby vundet alle tre kampe klart, siden man skiftede system til en trebackkæde, og dels giver Silkeborg i nærmest alle kampe bare et hav af chancer væk. Hjemme på kunstgræsset har de blot hentet ét point i seks kampe og lukket næsten tre mål ind per kamp. Oveni må Silkeborg rotere igen defensivt, da Frederik Alves Ibsen er udenfor med en skade, så alt andet lige bør Brøndby trods de to fravær, være et fint spil.

Brøndby vinder kampen
Danmark - Superligaen, klokken 19:00
Oddset 1,72 er fundet hos Danske Spil

Slask Wroclaw - Wisla Plock
Wisla Plock er det klart bedste hold netop nu i den polske liga. Efter en svingende sæsonstart har de nu vundet seks kampe på stribe eller otte sejre i de seneste ni kampe, og derfor er det meget svært at se, hvorfor de skal være så undertippede i denne kamp. Slask Wroclaw har blot én sejr i de seneste otte kampe, og den kom hjemme mod bundproppen Arka Gdynia, så hvor Wisla kommer med masser af selvtillid, kører det ikke for værterne. Godt nok er begge hold bedst på eget græs, men oddset virker stadig alt for højt på X2 i denne kamp.

Wisla Plock får point i kampen
Polen - Ekstraklasa, klokken 18:00
Oddset 2,02 er fundet hos Unibet (asian +0,5)

SPAL - Sampdoria
Det er svært at se, at SPAL ikke skal være større favoritter i denne kamp. De har gjort det ganske fint hjemme trods et relativt hårdt program, og møder her et Sampdoria-hold, der bare ikke kan få tingene til at fungere. Man har forsøgt med et trænerskifte til rutinerede Claudio Ranieri uden at det er blevet meget bedre af den grund, og senest skulle man bruge et rødt kort til Lecce og en dødbold for at kunne hive point hjem mod oprykkerne. På udebane har man tabt samtlige fem kampe så langt, så SPAL bør alt andet lige have fine sejrschancer.

SPAL vinder kampen
Italien - serie A, klokken 20:45
Oddset er fundet hos Bwin
2,65