Manchester City - Manchester United
Overraskende pænt odds på, at begge hold får scoret i kampen. Manchester City har godt nok Sergio Agüero skadet, men har stadig masser af offensiv kvalitet, og det er meget svært at se, hvordan United-defensiven kan holde dem fra at score. Modsat har Manchester City lukket mål ind i fem Premier League-kampe på stribe, og lider hårdt under, at Aymeric Laporte er skadet. Manchester United har masser af fart offensivt, som kan komme til at drille et City-hold, der gerne vil stå højt og have bolden meget og derfor vil være sårbare over for hurtige omstillinger.

Begge hold scorer i kampen
England - Premier League, klokken 18:30
Oddset 1,83 er fundet hos Unibet

Leverkusen - Schalke 04
Leverkusen choksejrede i München senest over Bayern, men sejren var af den heldige slags, og man har svinget meget i præstationerne. Hjemme har man ikke vundet i fire kampe på stribe, og har onsdag en vigtig kamp i Champions League mod Juventus, der kan tage fokus fra denne kamp. Oveni er forsvareren Jonathan Tah ude med karantæne. Schalke har set meget stærke ud i denne sæson, hvor man er oppe på tredjepladsen og blot har tabt to kampe i sæsonen. Udover Benjamin Stambouli er de i stærkeste opstilling, så gå efter X2 hér.

Schalke 04 får point i kampen
Tyskland 1. Bundesliga, klokken 18:30
Oddset 1,97 er fundet hos Bet365 (asian -1,5)

Mönchengladbach - Bayern München
Det virker lettere absurd med dette odds på Mönchengladbach. De fører Bundesligaen efter en strålende sæson, hvor man ikke mindst hjemme har imponeret med nu fem sejre i træk på stribe. Bayern har selvfølgelig det stærkere hold, men de svinger stadig noget selv efter trænerskiftet, og tabte hjemme til Leverkusen senest. Defensiven lider under, at Niklas Süle er skadet, og så er Borussia Park et af de få steder, hvor Bayern har haft problemer med pointtab i tre af de fem seneste kampe. Som de to hold spiller netop nu, er 1X værdi.

Mönchengladbach får point i kampen
Tyskland 1. Bundesliga, klokken15:30
Oddset 2,60 er fundet hos NordicBet (asian +0,5)