Wycombe - Tranmere
De to hold mødtes i ligaen i lørdags, hvor Wycombe var det bedste hold og vandt fortjent i Tranmere, hvorfor det giver god mening også at gå efter dem i denne kamp. Wycombe er nemlig særdeles stærke hjemme med syv sejre i ni forsøg, og selv om dette er en pokalkamp, skulle de stadig komme i hvad der minder om stærkeste opstilling. Tranmere er for deres del ikke noget stort udehold med fem nederlag så langt i otte kampe og formen er heller ikke den bedste med én sejr i seks forsøg, og den kom over kriseramte MK Dons. Gå efter 1-tallet.

Wycombe vinder kampen
England - FA Cup, klokken 20:45
Oddset 1,82 er fundet hos Bet365

Newport - Grimsby
Newport var bedst i den oprindelige kamp, men på deres eneste reelle chance i kampen fik Grimsby fremtvunget omkamp. Her bør værterne dog gøre arbejdet færdigt. Nederlaget til Salford var det første på Rodney Parade i denne sæson, og de skal møde et Grimsby-hold, som ikke imponerer for tiden. Ét point og ét mål er det magre udbytte for de seneste fire kampe, og spillet har heller ikke været til meget mere. Man gør det godt nok hæderligt på udebane, men alligevel er det svært at se, at Newport ikke skal være større favoritter i denne pokalkamp.

Newport vinder kampen
England - FA Cup, klokken 20:45
Oddset 2,05 er fundet hos Bet365

AIK - Mora
AIK har været den store skuffelse i denne sæson. Man havde planer om at spille om oprykning, men ligger nu i bunden, og det kostede træner Jussi Salo jobbet for to dage siden. Ind er kommet klubmanden Bobo Simensen og det skulle angiveligt have løftet stemningen i truppen. Ganske som AIK har Mora også haft en sæson under det forventede, og ganske som hos værterne kommer de også med ny træner, efter Jeff Jakobs blev fyret for et par dage siden. De har ét point i de seneste seks kampe, så AIK skal have fine chancer for sejren hér.

AIK vinder kampen
Sverige - HockeyAllsvenskan, klokken 19:00
Oddset 2,10 er fundet hos Bet365