SUNDSVALL - HAMMARBY
Det går forfærdeligt for Sundsvall, der ikke har vundet en kamp siden april, og er uden sejr i sine seneste ni kampe. Klubben er i økonomiske vanskeligheder, og klubben har været tvunget til at sælge nogle af sine bedste spillere. Godt nok er Hammarby ikke gode på udebane, men må have selvtillid efter sidste uges fremragende 6-2 sejr, og har ikke nogen nævneværdige profiler ude til dette opgør. Normalt er det ikke et hold, der kan bære et favoritodds på udebane, men i dette tilfælde, der kan man forsvare det mod et decimeret Sundsvall-hold.

Hammarby vinder kampen
Sverige - Allsvenskan, klokken 19:00
Oddset 1,77 er fundet hos Bethard

HELSINGBORG - SIRIUS
Et meget overraskende odds på få mål i dette opgør. Helsingborgs seneste fem kampe har ikke være seværdige, og det er et hold, der har stillet sig længere tilbage på banen, fordi man stadigvæk er en del af nedrykningskampen. Omvendt har Sirius leveret to stærke udekampe i streg, hvor man ikke har lukket mål ind, så de kan sagtens lukke ned for Helsingborgs lunkne offensiv. Det er stadigvæk en vigtig kamp i sæsonen, så står den 1-1 med 15 minutter igen, er det ikke sikkert, at vi får en åben slagudveksling. Så gå efter få mål her.

Under 2,5 mål i kampen
Sverige - Allsvenskan, klokken 19:00
Oddset 1,86 er fundet hos Unibet

STABÆK - SARPSBORG 08
Det er virkelig svært at se, hvorfor denne kamp skal blive åben. Både Stabæk og Sarpsborg er ikke inde i en fantastisk periode ren offensivt, hvor man har svært ved at finde vejen til netmaskerne. Det er en utrolig vigtig kamp for begge mandskaber, så de burde tage den med ro, da ingen rigtigt kan tåle at tabe kampen. Stabæk har ikke fundet vej til netmaskerne i sine seneste tre hjemmekampe, og Sarpsborgs er heller ikke frygtindgyndene, når de spiller på fremmed græs. Alt andet lige, så må man forvente en taktisk første halvleg uden mål.

0-0 efter første halvleg
Norge - Eliteserien, klokken 19:00
Oddset 2,88 er fundet hos Unibet