Lyngby - Sønderjyske

Lyngby har fået en godkendt start på Superliga-livet, men forsvaret fik ørerne i maskinen mandag aften,da man tabte 1-4 til OB. Dog har angrebet leveret, og de kan sagtens komme på tavlen mod en Sønderjyske-defensiv, der har slået sprække. Det skyldes, at sønderjyderne står højere på banen, og har haft et mere offensivt udtryk i starten af denne sæson. Det var utroligt, at vi ikke fik tre scoringer i Sønderjyskes kamp mod AaB, men det åbner op for et fint odds på mindst tre mål i denne kamp.

Danmark Superliga, klokken 19:00
Over 2,5 mål i kampen
Odds 1,74 hos NordicBet

Viborg - Roskilde

Så skal vi i gang med Danmarks næstbedste fodboldrække, hvor det godt kan blive en interessant kamp for begge mandskaber. Viborg har fået ny træner, som er den relativ uprøvede Jacob Neestrup, og det kan få konsekvenser for det offensive spil, som muligvis ikke er helt på plads tidligt i sæsonen. Roskilde har været igennem en turbulent periode, hvor flere profiler er blevet siet fra, fordi man skulle have styr på den økonomiske situation. Derfor må man forvente et Roskilde-mandskab, der står dybt i banen, og det åbner op for få scoringer i opgøret.

Danmark NordicBetligaen, klokken 18:00
Begge hold ikke scorer i kampen
Odds 2,00 hos Betfair Sportsbook

Stuttgart - Hannover

Det er et meget interessant odds vi får på en pointdeling her. Stuttgart og Hannover er begge nydrykkere, og begge trupper er anderledes i forhold til sidste sæson. Men hjemmeholdet er ramt af afbud til denne kamp, hvor tabet af Timo Baumgartl og Anastatios Donis må gøre ondt.  Derudover mangler man også flere offensive spillere, så Stuttgart må alt andet lige få sværere ved at score i denne kamp. Eftersom det er første kamp i sæsonen, så er det alligevel ret flot, at vi får så høj en betaling med tanke på, hvor mange udfordringer de to hold har.

Tyskland 2. Bundesliga, klokken 20:30
kampen ender uafgjort
Odds 3,70 hos Betfair Sportsbook