KARLSRUHE - WEHEN WIESBADEN
Karlsruhe skuffede stort iden seneste hjemmekamp mod Greuther Fürth, men de skal have en pæn chance for revanche i denne kamp. Bundholdet Wehen har godt nok vist fremgang, men de har den suveræne topscorer Manuel Schäffler i karantæne, og uden ham fremstår man som et ret ordinært mandskab. Karlsruhe er et fysisk hold, som blandt andet er stærke på offensive dødbolde, og den del af spillet forsvarer Wehen sig ikke specielt godt imod. Et revanchelystent Karlsruhe-hold bør sætte sig tungt på kampen og sikre gevinst for dagens sikre spil.

KARLSRUHE VINDER KAMPEN
TYSKLAND 2. BUNDESLIGA, KLOKKEN 18:30
Oddset 1,81 er fundet hos Danske Spil

ODENSE - HERLEV
Odense er nu oppe på 14 nederlag i træk, og selv om flere af nederlagene har været knebne, vidner det om et hold, der i denne sæson ikke har niveauet til at følge med de øvrige. Af samme grund er det også meget svært at se, hvorfor de skal give så højt et odds på at tabe igen. Herlev fik rejst sig med en imponerende sejr ude over mestrene fra Rungsted, og hvor Odenses sæson er overstået, er pointene vigtige for Herlev i forbindelse med at komme i top fire og dermed en stor fordel til slutspillet. Det vil overraske, hvis dette odds står til kampstart.

HERLEV VINDER KAMPEN
ISHOCKEY METALLIGAEN, KLOKKEN 19:30
Oddset 2,20 er fundet hos Betfair Sportsbook

EIBAR - GRANADA
Overraskende pæn betaling på mange mål i denne kamp. Eibar spiller normalt ret offensivt på hjemmebane og må også formodes at gøre det hér, da en kamp som denne er en af dem, der meget gerne skal vindes for at holde bunden på afstand. Et minus er det, at Fabian Orellana har karantæne, men Eibar møder her et hold, der er meget målrige på udebane, hvor de bedre kan tillade sig at stå lidt dybere og spille på omstillinger. Langt over tre mål snitter Granada per udekamp, og derfor er det svært at forstå det høje odds på mindst tre scoringer hér.

OVER 2,5 MÅL I KAMPEN
SPANIEN PRIMERA DIVISION, KLOKKEN 21:00
Oddset 2,55 er fundet hos Betfair Sportsbook