Bradford - Rochdale
Det vil overraske meget, hvis ikke denne kamp stikker af målmæssigt. Kun sejr tæller for begge hold, hvis de skal hente Bolton på andenpladsen, og ikke engang sejr er nok - der skal en storsejr til, hvis det skal blive til en plads i næste runde. Derfor er begge hold tvunget til at angribe fra start, og selv hvis man kommer foran, er man stadig tvunget frem. Det er en meget speciel forudsætning før en fodboldkamp, og selv om disse kampe kan være lidt svære at spå om, da holdene plejer at skifte meget til EFL Trophy-kampene, bør dette være et godt spil.

Over 2,5 mål i kampen
England - EFL Trophy, klokken 20:30
Oddset 1,65 er fundet hos Bet365

Morecambe - Carlisle
Der skal være klar motivationsforskel i denne kamp. Morecambe er røget ud efter de første to kampe, og derfor forventes det, at værterne kommer med mange reserver i og med opgøret bare skal overstås. Carlisle har derimod stadig chancen for at gå videre, men det kræver en sejr i denne kamp. De havde en relativt let pokalkamp i fredags, så de bør kunne tillade sig at satse på denne kamp, hvor Morecambe spillede en hård kamp i Blackpool lørdag og derudover har en vigtig bundkamp i League Two allerede lørdag. Det giver mening at spille 2-tallet.

Carlisle vinder kampen
England - EFL Trophy, klokken 20:45
Oddset 1,87 er fundet hos Bwin

Southend - Wimbledon
Krisen kradser i den grad i Southend. Dels er der store økonomiske problemer i klubben, og dels er man elendigt kørende på banen, hvor man blot har hentet fem point i 17 kampe og lørdag røg ud af FA Cup til Dover fra den femtebedste række. Denne kamp er ligegyldig for dem, og derfor vil det overraske meget, hvis ikke værterne kommer svagt til opgøret hér. For Wimbledon har kampen til gengæld stor betydning i og med, at de skal vinde kampen (eller spille uafgjort og vinde straffekonkurrencen) for at gå videre, og det bør blive afgørende.

Wimbledon vinder kampen
England - EFL Trophy, klokken 20:45
Oddset 2,02 er fundet hos Bet365 (asian +0,5)