Det klassiske North London-derby spilles på lørdag, og her lugter det af mindst et point til gæsterne fra Arsenal.

Den opfattelse har Nicolai Baldorf i hvert fald i ugens udgave af Bettingklubben, hvor han spiller på, at Arsenal ikke taber kampen – det belønnes med odds 1,85.

»Jeg synes, Arsenal har været rigtig, rigtig gode i de sidste par uger. De har i hvert fald været bedre end Tottenham. Tottenham har tabt de seneste to kampe, og de så også dårlige ud mod Chelsea onsdag aften, hvor de fortjent tabte,« lyder det fra Baldorf, som er fast ekspert i Bettingklubben sammen med Steffen Dam.

Samtidig pointerer Nicolai Baldorf, at Tottenham og Christian Eriksen i særdeleshed kæmper med ressourcerne, hvilket også taler til Arsenals fordel i rivalopgøret.

»Det er et hold, som ser meget trætte ud. Jeg synes godt, man kan se nu, at bredden på holdet er forholdsvis smal. Og det koster. Christian Eriksen – synes jeg – har set træt ud i de seneste kampe,« siger Baldorf og fortsætter:

»Han ligner en, der godt kunne brug én kamp eller to, hvor han ikke får så meget spilletid. For han har skullet have den her store rolle, nu hvor Harry Kane har været ude i noget tid, og Dele Alli også har været ude – og stadig er det. Så det har været hårdt for ham (Eriksen, red.). Ingen tvivl om det,« siger Baldorf.

Udover spillet på Tottenham-Arsenal er der som altid fem andre forslag i Bettingklubben.

I denne omgang har eksperterne blandt andet fundet spil i kampene OB-Brøndby og FCK-Vejle.