LIVERPOOL - NORWICH
Sidste sæsons sølvvindere i Premier League skal op imod sidste sæsons gulvindere fra The Championship, og her er der et pænt spot på oprykkerne. Norwich spiller en pæn omgang fodbold, hvor man har nogle interessante offensive spillere, der passer glimrende til den aggressive spillestil, og kan sagtens volde Liverpools defensiv problemer her. Naturligvis skal Champions League-vinderne være store favoritter, men Sadio Mané, der var forårets helt store profil, bliver muligvis sparet til opgøret, og så er det lige pludselig langt op til en tremålssejr.

Norwich taber med maksimalt to mål
England - Premier League, klokken 21:00
Oddset 1,79 er fundet hos Unibet

OB - RANDERS
Det er alligevel en frisk pris, vi får på Randers i aftenens opgør mod OB. Det passer bare ikke OBs mandskab, når de skal ud og skabe kampene. Og det bør blive et kampbillede, hvor Randers står dybt på banen og satser på omstillinger med sine lynhurtige spillere. Odenseanernes defensiv har ikke været fantastisk, og selv om man holdt buret rent mod Esbjerg, så havde vestjyderne en del chancer i opgøret. Det er fint at OB er favoritterne i dette opgør, men at de skal vurderes så meget bedre end Randers er svært at få øje på, så her er værdien på gæsterne.

Randers taber ikke kampen
Danmark - Superligaen, klokken 20:00
Oddset 2,06 er fundet hos Bet365

FC KØBENHAVN - LYNGBY
Oprykkerne Lyngby har leveret glimrende i starten af denne sæson, hvor man har vist god moral i flere kampe. De skal naturligvis op imod et hold, der er langt stærkere end dem selv, men de kan sagtens begrænse skaden i aften. FC København er nemlig i mellem de to vigtige Champions League-kvalifikationskampe, så det bør ikke være et hjemmehold, der kommer i stærkeste opstilling. Det burde være til gæsternes fordel, som har vist, de kan score mål og skabe en del chancer. For FCK gælder det om at vinde kampen og spare flest mulige kræfter.

Lyngby taber med maksimalt ét mål
Danmark - Superligaen, klokken 18:00
Oddset er fundet hos Danske Spil