SVERIGE - FÆRØERNE
Svenskerne kunne for tre dage siden fejre EM-deltagelsen, og det kan selvfølgelig koste fokus inden denne kamp. Alligevel bør der ikke være den store tvivl om en svensk storsejr. Der er udsolgt på Friends Arena og det alene bør kunne motivere Sverige til en fin præstation. Dertil kommer, at Færøerne ikke har imponeret i denne kvalifikation, hvor man har tabt seks af de syv kampe med mere end tre mål - hvis vi piller kampene mod Malta ud af ligningen. For tre dage siden tabte man klart til Norge, og bør gør det samme i aften mod Sverige.

Sverige vinder med tre mål eller mere
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 1,65 er fundet hos Bet365

GRÆKENLAND - FINLAND
Grækerne kan godt ærgre sig over, at de har fundet formen for sent. Men under John van’t Schip har man vist klare fremskridt, og i de to seneste kampe har det kulmineret med stærke præstationer og sejre over Bosnien og ude mod Armenien - begge kampe burde man endda have vundet større. Finland kvalificerede sig til EM for første gang for tre dage siden, hvilket givetvis er blevet fejret behørigt. Nu skal de så spille en udekamp i Athen, hvor motivation
næppe er den største, og i forvejen er Finland klart bedst hjemme. Flot odds på 1-tallet.

Grækenland vinder kampen
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 2,05 er fundet hos Bet365

IRLAND - DANMARK
De to hold kender meget til hinanden, da det er sjette gang på to år, at de tørner sammen. I fire af fem foregående opgør har første halvleg været uden scoringer, og det bør også blive tilfældet denne gang. Irland skal godt nok ud og vinde kampen, men det får dem næppe til at angribe hovedløst fra start. De ved godt, at deres største chance består i at lukke ned for Danmark og så håbe på en scoring efter en dødbold, og hvis de så i anden halvleg ikke har scoret, kan de satse derfra, mens Danmark som bekendt lever meget fint med uafgjort.

0-0 efter første halvleg
UEFA - EM-kvalifikation, klokken 20:45
Oddset 2,55 er fundet hos Unibet