Næstved - Fredericia
Man kan ikke anklage Fredericia for at have fedtet sig til en topplacering. De spiller frisk til, og blot én af sæsonens første 14 kampe er gået under denne mållinje. Nu skal de møde et Næstved-hold, som heller ikke er udprægede defensive - i hvert fald ikke, når man møder topholdene. I de tre kampe mod Viborg og Vejle har der været masser af chancer og mindst tre scoringer i den alle, og dertil kommer, at Næstveds førstekeeper Mikkel Bruhn samt forsvareren Joel Felix er ude med karantæne. Alt andet lige skal der være fine chancer for mindst tre mål.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - NordicBet LIGA, klokken 13:45
Oddset 1,55 er fundet hos Danske Spil

Genoa - Udinese
Trænerskiftet ser ud til at have gjort Genoa godt. Under Thiago Motta vandt man første kamp fortjent over Brescia, inden man meget uheldigt tabte til Juventus på et straffespark langt inde i overtiden. Francesco Cassata har så karantæne hér, men det bør ikke have den vilde betydning. Udinese har set forfærdelige ud i de to seneste kampe. Først fik man en afklapsning af Atalanta, inden man så tabte stort til Roma, selv om man var en mand i overtal i en time. Udinese har vigtige Mato Jajalo i karantæne, og alt andet lige bør 1-tallet være fint.

Genoa vinder kampen
Italien - Serie A, klokken 15:00
Oddset 1,97 er fundet hos Jetbull

Crystal Palace - Leicester
Leicester ligner for alvor et hold, der kommer til at blande sig i toppen i denne sæson. De er blevet bedre til selv at skabe spillet samtidig med, at man har holdt fast i de gamle styrker med stor styrke i omstillingsspillet. Her gælder det et Crystal Palace-hold, som har haft marginalerne med sig i denne sæson. Ud fra præstationerne alene burde de ligge i bunden, og Wilfried Zaha har ikke leveret på samme niveau som i sidste sæson. Gæsterne er i absolut stærkeste opstilling og bør være større favoritter, end tilfældet er i denne kamp. Prøv 2-tallet.

Leicester vinder kampen
England - Premier League, klokken 15:00
Oddset 2,25 er fundet hos Betfair Sportsbook