Lyt til artiklen

FC København står over for en af de største kampe i klubbens historie, når klubben torsdag skal til Tyrkiet og spille mod Istanbul Basaksehir.

Normalt er det lig med stor tro på dansk succes hos Oddset-spillerne, når danske hold spiller store kampe, men sådan er det slet ikke denne gang. Hele 90 procent af alle indskud på, hvem der går videre, er sat på Istanbul Basaksehir, mens altså blot 10 procent tror på succes til FC København.

Det har samtidig betydet, at oddset på de danske mestre er steget markant fra 1,80 til de nuværende 2,02 på avancement.

»Det er meget usædvanligt, at der er så meget spil imod et dansk hold i så stor en kamp. Vi vurderede, at FCK lige efter lodtrækningen skulle være favoritter til at gå videre, men dels har vi været nødt til at ændre odds som følge af de mange indskud på Istanbul Basaksehir og dels efter det fredag kom frem, at kampen i Parken bliver uden tilskuere,« siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil.

epa08253321 Basaksehir's Danijel Aleksic (C) celebrates with teammates scoring the 2-0 goal during the UEFA Europa League round of 32, 2nd leg soccer match between Basaksehir Istanbul and Sporting CP at the Fatih Terim satdium in Istanbul, Turkey, 27 February 2020. EPA/SEDAT SUNA
epa08253321 Basaksehir's Danijel Aleksic (C) celebrates with teammates scoring the 2-0 goal during the UEFA Europa League round of 32, 2nd leg soccer match between Basaksehir Istanbul and Sporting CP at the Fatih Terim satdium in Istanbul, Turkey, 27 February 2020. EPA/SEDAT SUNA Foto: SEDAT SUNA
Vis mere

Endelig har det også spillet ind, at FC København i den hjemlige Superliga har leveret på et skuffende niveau i det meste af foråret.

»Det har selvfølgelig også haft en betydning, men vi skal trods alt huske på, at de gjorde det godt i de to kampe mod Celtic, selv om de har præsteret dårligt i Superligaen,« siger Peter Emmike.

Oddsene på et nederlag til FC København i den første kamp i Istanbul er også faldet markant fra 2,00 lige efter lodtrækningen til de nuværende odds 1,75 på en hjemmesejr.

Følg kampen mellem Istanbul Basaksehir og FC København på Bt.dk.