Skovshoved - B 93

Der bør være lagt op til mål i denne kamp. B 93 har været meget målrige både i testkampene og har taget det med over i de betydende kampe. Grunden er, at de har mistet ikke mindst Martin Heisterberg i det centrale forsvar, mens man modsat har spillet frisk til og skabt ganske pænt med chancer den anden vej. Skovshoved har skiftet ud i truppen, men både i den sidste testkamp og i de to første betydende kampe, har offensiven set bedre ud end defensiven. Banen i Skovshoved er glimrende, så der bør være lagt op til mindst tre mål i denne kamp.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark 2. division pulje 2, klokken 13:00
Odds 1,50 er fundet hos Betfair Sportsbook


Middelfart - HIK

HIK har et stærkt mandskab, som godt nok skuffede i premieren mod Vanløse, men som stadig forventes at spille med i toppen af rækken. Derfor giver det heller ikke meget mening, at de er så undertippede i Middelfart. Godt nok er HIK bedst på kunstgræs, men modsat imponerede Middelfart heller ikke i Hillerød og burde ret beset have tabt den kamp, da Hillerød ikke fik godkendt en scoring, der ellers var over stregen. I forvejen var Middelfart ikke fantastiske på hjemmebane i foråret, hvorfor det alt andet lige ligner et fint spil på X2.

HIK får point i kampen
Danmark 2. division Pulje 2, klokken 14:00
Odds 2,01 er fundet hos NordicBet


Wolverhampton - Everton

Det er svært at se, hvorfor oddset skal være så højt på mindst tre mål i denne kamp. Everton kommer til at blive mere offensive under Marco Silva end tilfældet var under Sam Allardyce, og i Richarlison får man en spiller, der i hvert fald flittigt afslutter. Wolverhampton har styrket holdet, hvor de godt nok har fået en stærk målmand i Rui Patricio, men modsat har styrket offensiven, og i de sidste par optaktskampe har der da også været mål i begge ender. Derfor kan det meget nemt endelig med at blive en underholdende start på sæsonen på Molineux.

Over 2,5 mål i kampen
England Premier League, klokken 16:00
Odds 2,20 er fundet hos Betfair Sportsbook

Ændringer i de angivne odds kan forekomme