Marienlyst - B 93

Der var gevinst i sidste uge ved at gå efter mange mål i en B 93-kamp, og det bliver også buddet denne gang. Der bliver spillet meget offensivt fra Østerbro-klubben, og det giver nogle meget åbne kampe med masser af chancer. Senest var der tre mål og et brændt straffespark i kampen mod Skovshoved, og nu skal man så spille på kunstgræs mod et Marienlyst-hold, som normalt også spiller frisk til. Hele 11 af de 12 seneste Marienlyst-kampe hjemme på kunstgræsbanen er endt med mindst tre mål, og derfor virker det oplagt, at der kommer mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - 2. division pulje 2, klokken 13:00
Oddset 1,57 er fundet hos Bet365


Frem - Vanløse

Frem bekræftede mod AB, at de næppe bliver et voldsomt målrigt hold i denne sæson. Der satses på en solid organisation, og så på at slå til på en af de få chancer, der byder sig, og det rakte til tre point i Gladsaxe. Oven i har de her Beran Camili og Tonni Adamsen i karantæne, som er to af de bedste kreative spillere i Frem. Oprykker Vanløse har imponeret med en meget solid defensiv, som kun har lukket ét mål ind trods et relativt svært startprogram. De kommer næppe til denne kamp med en specielt offensiv indstilling, og så virker oddset højt på få mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - 2. division Pulje 2, klokken 14:00
Oddset 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook


Leicester - Wolverhampton  

Et møde mellem to hold, der gerne vil have bolden og spille offensiv fodbold, og som nemt kan ende med et målrigt opgør. Wolves-defensiven havde ikke den bedste dag på kontoret mod Everton, og det er tydeligt, at man lige skal vænne sig til, hvad Premier League er for en størrelse. Leicester havde meget spil og mange chancer mod Manchester United, men måtte alligevel tage fra Old Trafford uden point. Bliver det Leicesters stil i sæsonen, kommer de til at spille mange målrige kampe, og oddset på mindst tre mål i denne kamp ser interessant ud.

Over 2,5 mål i kampen
England - Premier League, klokken 16:00
Oddset 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook