FC København - Brøndby

Der er lagt op til en brag af en fodboldkamp i Parken, men man skal ikke regne med en målfest. I alle turneringer er 14 af de seneste 16 kampe mellem de to endt med få scoringer, og intet tyder på en ændring i den tendens i dag. Brøndby har været væsentligt mere målfattige i denne sæson end i sidste sæson, og FC København har også set meget solide ud defensivt siden Horsens-kampen. Det er et minus, hvis Andreas Bjelland ikke bliver klar, men modsat kommer begge hold fra lange udebaneture i Europa, og vil være tilfredse med ét point.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark Superliga, klokken 16:00
Odds 1,85 er fundet hos Danske Spil


AB - Frem

En decideret klassiker i dansk fodbold, som dog godt kan ende med få mål. AB har været ret målfattige under Michael Madsen, og 10 af de 17 kampe under ham er da også endt med maksimalt to scoringer. Her gælder det et Frem-hold, der med Lasse Holmgaard som træner forventes at gå en målfattig tid til møde. Han er normalt kendt for en spilfilosofi, hvor der spilles med meget lav risiko, og de lagde da også fra land med en målfattig kamp mod Slagelse. Begge hold har spændende offensive spillere, men det bør ligne en kamp uden ret mange mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark 2. Division pulje 2, klokken 15:00
Odds 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook


AaB - FC Nordsjælland

Det er bestemt ikke fordi, at AaB har været overbevisende i dette forår, men alligevel skal de have en fin chance for at vinde denne kamp. FC Nordsjælland er nemlig pressede af deltagelsen i Europa League, og man fik i hvert fald vist mod Brøndby, at der trods alt er grænser for, hvor mange helt unge spillere holdet kan bære. Igen i dag forventes det, at FCN vil rotere i forhold til idealopstillingen, da man ikke har udspillet sin rolle i Europa endnu, og i forvejen klarer de sig ikke fantastisk på naturgræs. Det bør gøre AaB til nogenlunde klare favoritter.

AaB vinder kampen
Danmark Superliga, klokken 14:00
Odds 2,33 er fundet hos JetBull

Ændringer i de angivne odds kan forekomme