Sevilla - Real Madrid

For Real Madrid tæller kun én ting, og det er Champions League-finalen. Af samme grund spiller Cristiano Ronaldo og Gareth Bale ikke denne kamp, ogChelsea - Huddersfield

Huddersfield har spillet meget defensivt i udekampene mod holdene fra top 6, og den taktik gav pote senest med uafgjort ude mod Manchester City. Selv om man måske kunne finde på at spare spillere efter et hårdt program, da chancen for point i den sidste kamp trods alt er noget større, er der næppe tvivl om holdets indgang til denne kamp. Chelsea kan kun bruge sejren, hvilket taler imod dette væddemål, men man har trods alt også haft et hårdt program, så mon dog man bruger unødige kræfter på denne kamp. Det lugter ikke af mange mål.

Under 3,5 mål i kampen
England - Premier League, klokken 20:45
Oddset 1,52 er fundet hos YouBet


Tottenham - Newcastle

Som udgangspunkt kunne det godt ligne en klar Tottenham-sejr, men det bliver næppe nogen målfest. Godt nok har Newcastle ikke noget at spille for, men man har stadig en defensiv spillestil og kommer næppe til Wembley for at blive til grin - så mon dog ikke man fortsætter med den. Tottenhams offensiv med Harry Kane i spidsen har set slidt ud i de seneste kampe, hvor man ikke har sprudlet, og man har ikke scoret over to mål i de sidste fem kampe på Wembley. Derfor ligner det ingen målfest, selv om Tottenham skal gå hårdt efter sejren.

Under 3,5 mål i kampen
England - Premier League, klokken 21:00
Oddset 1,76 er fundet hos JetBull


Sevilla - Real Madrid

For Real Madrid tæller kun én ting, og det er Champions League-finalen. Af samme grund spiller Cristiano Ronaldo og Gareth Bale ikke denne kamp, og der spekuleres i, at flere af de andre normale stamspillere heller ikke kommer i spil. Derfor har Real Madrid stadig et fint hold, men under de omstændigheder skal Sevilla som minimum være favoritter. Man har vist højt topniveau i denne sæson, og da man stadig spiller for Europa League-deltagelse, bør man komme i stærkeste opstilling udover karantæneramte Pablo Sarabia. Prøv 1-tallet.

Sevilla vinder kampen
Spanien - La Liga, klokken 21:30
Oddset 2,45 er fundet hos Betfair Sportsbook