Rungsted - Hvidovre
Man kommer til at se et fornyet Rungsted til denne sæson. Den nye træner, Flemming Green, satser nemlig noget mere offensivt end forgængeren, og allerede i træningskampene har man kunnet se, at det kommer til at blive underholdende at se Rungsted spille. Af samme grund vil der formentlig være værdi at hente på mange mål i holdets kampe i de første par runder. Her gælder det et sjællandsk opgør mod Hvidovre. Specielt offensivt ser det bedre ud end i sidste sæson for holdet, så selv om de også har fået en god keeper, ligner det mange mål.

Over 5,5 mål i kampen
Ishockey - Metalligaen, klokken 17:45
Oddset 1,75 er fundet hos Danske Spil


Club Brügge - Lokeren

Club Brügge har lagt flot fra land, men det har mere været på en sprudlende offensiv end via en solid defensiv, at de gode resultater er opnået. Faktisk har man lukket mål ind i fire af sæsonens første seks kampe, og derfor virker det som et hæderligt odds på, at begge hold får scoret. Det er næsten umuligt at se Club Brügge ikke selv score, og Lokeren er godt nok placeret i den tunge ende af rækken, men de har trods alt scoret i alle tre udekampe, herunder ude mod et andet tophold fra Gent. Der skal trods alt være fin værdi i et spil på, at begge scorer.

Begge hold scorer i kampen
Belgien - Jupiler Pro League, klokken 20:30
Oddset 1,91 er fundet hos Unibet


Esbjerg - OB
Tabellen viser godt nok en bundplacering for OB, men spillet har været i klar fremgang, og offensiven er blevet klart styrket af tilgangen af Bashkim Kadrii. Her gælder det et Esbjerg-hold, som efter en flot periode kom ned på jorden mod FC København. Man må lette på hatten for Esbjergs resultater, men de har heller ikke været uheldige, og ser man på de to hold, skal OB være et noget bedre mandskab. Ser vi på den seneste udekamp, var OB klart bedst og vandt fortjent i Vejle, og de skal ud fra præstationerne også være pæne favoritter hér.

OB vinder kampen
Danmark - Superligaen, klokken 19:00
Oddset 2,18 er fundet hos JetBull