Der er dansk fodbold og tysk derby på menuen i dag, hvor langskuddet kan give et solidt overskud.

Det store Revierderby, hvor odds på uafgjort virker for højt. For begge hold handler det udelukkende om at sikre top fire og dermed Champions League i næste sæson,...


Roskilde - Skive, Under 2,5 mål i kampen
Danmark NordicBet Liga, klokken 13:45


Skive har under Anders Gerber fået et defensivt koncept, der virker, men modsat er man så totalt ufarlige i den anden ende. Derfor er alle holdets syv kampe i dette forår endt med maksimalt to scoringer, og da denne kamp spilles på græs i Roskilde, ligner det heller ikke mange mål hér. Roskildes to målrige kampe i dette forår er nemlig spilles på kunstgræs, men de ikke har scoret i de to kampe, de har spillet på naturgræs. Oveni har de haft flere af de offensive profiler udenfor med skader, hvorfor det virker som et fint spil at gå efter maksimalt to mål.

Odds 1,80 hos Bet365

AaB - Horsens, Over 2,5 mål i kampen
Danmark Superliga, klokken 14:00


Det er svært at se, hvorfor vi ikke skulle få en underholde kamp hér. For begge hold var sæsonens mål at komme med i slutspillet, og der har været sluppet lidt på håndbremsen, siden man kom med i det fine selskab og derfor reelt set ikke har mere at spille for i denne sæson. AaB mangler oveni Jores Okore på grund af karantæne, hvilket ikke skal gøre spillet dårligere. Horsens har tvivl om målmand Jesse Joronen, og det vil overraske, hvis de i en kamp som denne kom ud med en defensiv tilgang. Derfor er oddset meget flot på mindst tre scoringer.

Odds 2, 00 hos Betfair Sportsbook

Schalke 04 - Dortmund, kampen ender uafgjort
Tyskland 1. Bundesliga, klokken 15:30


Det store Revierderby, hvor odds på uafgjort virker for højt. For begge hold handler det udelukkende om at sikre top fire og dermed Champions League i næste sæson, og i det spil vil uafgjort passe begge lejre fint. De seneste fire indbyrdes opgør er alle endt uden vinder, og dertil kommer, at Dortmund har en noget mere defensiv træner i Peter Stöger, og selv om Schalke som sådan er et offensivt indstillet hold, lever de helt sikkert også med uafgjort i en kamp mod ærkerivalerne. Derfor skal oddset på uafgjort være lavere end normalt, så spil krydset.

Odds 3,50 hos Betfair Sportsbook

Der kan være ændringer i forhold til de angivne odds. BT er ikke ansvarlig for oddsændringer i forhold til de publicerede forslag.