Skovshoved - Hillerød

Hillerød har haft det svært i den nye sæson, men i hvert fald i de to hjemmekampe har man også været en smule uheldige. I dag skal de en tur til Skovshoved, og det er svært at se, at de skal være så undertippede. Værterne mistede en lang række profiler før sæsonen, og bør gå en svær sæson i møde. De vandt godt nok den første kamp i Marienlyst, men har siden tabt begge kampe i turneringen og oveni en pokalkamp mod Frem, og dertil kommer, at farlige Kasper Kempel sidder over i denne kamp med karantæne. Ganske fint odds på X2.

Hillerød får point i kampen
Danmark 2. Division pulje 2, klokken 18:00
Odds 1,87 er fundet hos Danske Spil


Stoke - Wigan

Der skal være gode chancer for mange mål i denne kamp. Vi har fat i to hold, som meget gerne vil spille direkte, og det har i begge holds tilfælde givet nogle åbne kampe indtil videre i sæsonen med masser af mål. Wigans oprykkere er gået uimponeret til værks og var senest uheldige med at ikke at slå Nottingham Forest - de skaber mange chancer i alle deres kampe, men giver også for mange mål væk. Stoke har en på papiret rigtig fin trup, men indtil videre har man også givet for mange lette mål væk. Derfor synes oddset attraktivt på mindst tre mål.

Over 2,5 mål i kampen
England Championship, klokken 20:45
Odds 1,90 er fundet hos NordicBet


Hvidovre - Helsingør

Hvidovre fik en på papiret flot sejr over Næstved, men det var også af den meget heldige slags, for Næstved var bedst i store dele af opgøret. Så heldig er man næppe to gange i træk, og derfor synes der i denne kamp at være et interessant spil på, at Helsingør vinder kampen. Gæsterne har bevaret de fleste profiler siden nedrykningen, og ser man bort fra nederlaget til Fredericia, har Helsingør egentlig gjort det ganske fint spillemæssigt i de øvrige kampe. Der bør være større forskel på en Superliga-nedrykker og en oprykker fra 2. division, end oddsene viser.

Helsingør vinder kampen
Danmark NordicBet LIGA, klokken 18:30
Odds 2,20 er fundet hos Danske Spil

Ændringer i de angivne odds kan forekomme